Rubriky
Akce

Obrok (pro přihlášené R+R)

Obrok je celostátní setkání skautů a skautek starších patnácti let – roverů a rangers. Akci pořádá Junák – český skaut. Skauti se ze potkávají, navazují kontakty, diskutují s odborníky, realizují workshopy i službu pro místní komunitu lidí. Večery pak vyplní zábavou na koncertech u táboráků nebo posezením v na krátkou dobu postavených čajovnách nebo kavárnách. Obrok nazýván také skautským festivalem nebo českým skautským mootem.

Datum: 29. 5. 2024 – 2. 6. 2024

Místo: Zámek Valeč

Cena: 1600 Kč (účastnický poplatek (nášivka, šátek, místo na stan, sociálka, program), platí se do 14. 12. podle instrukcí na discordu, případná storna pořešíme individuálně) + 200 Kč Doprava (Bude upřesněno) + případná společná strava

Sraz: Bude upřesněn

Stravování: Každý si veze vlastní suroviny, je možnost objednat dovážku přes rohlík.cz od pořadatelů. (Objednává se za celou skupinu)

Doprava: Bude upřesněno vlak + autobus: Plzeň – Vroutek – Valeč

S sebou: věci na vícedenní výpravu (ešus, spacák, karimatka, boty, oblečení,…),kroj, herní šátek, oblečení na ples (viz. Bulletin) potřeby na vaření, jídlo na celou výpravu, nezletilí podepsané potvrzení od rodičů, zbytek bude doplňován průběžně podle informací od pořadatelů

DŮLEŽITÉ: Před vstupem do areálu je nutné aby všichni splnili test “Safe from Harm” v registračním systému na 10 bodů, a aby s sebou nezletilí členové měli vyplněné a podepsané potvrzení od rodičů. Jinak jim organizátoři neumožní vstup do areálu.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com